2016 bli’r bare året – det kan jeg mærke!!

Så blev det et nyt år. Starten på 2016. Hurra. Jeg er nærmest ikke andet end lige væltet ud af kanen, stadig med rester af konfetti og serpentiner i håret, mascara i hele hovedet og et flot rødvinsfarvet gebis, før de første mails, nyhedsflash og Facebook-historier rammer mig: (ja, jeg kunne jo bare lade være at tænde for de sociale medier, tænker du, men det gør man jo!) …..”Så er det tid til at komme af med jule-sulet og sukkertrangen!” Som om man ikke allerede godt ved, at man bare har ædt alt for meget og alt for forkert i december, ja så skal man lige have svesken på disken her den første dag i det nye år, hvor man allerede er lidt ude af sin komfort-zone, grundet de mange drinks og kanonslag, og faktisk bare tænker på, hvornår man skal køre op til McD efter forsyninger. Men det er en barsk verden derude, så der er ingen kære mor. McD eller ej – alt er tilladt på årets første dag, hvis du spørger mig – så er nytåret jo en god anledning til at sætte igang, hvis man da har de lyster.

Og naturligvis har man jo det. Fordi det er jo ikke, hvad man spiser mellem jul og nytår, men derimod hvad man spiser mellem nytår og jul, der tæller! (Hvad pokker der det for et dumt slogan, by the way???) ….men det er jo lidt rigtigt.

Selv om vi alle i dag er meget velinformeret omkring, hvad der er DO’s og DONT’s, hvad angår vores kost, ja så kan vi jo ikke altid håndtere den frihed, man har som voksent menneske med eget dankort – og dermed ryger der ting i  indkøbsvognen, der bare ikke burde ende op i vore maver – i teorien!!!! Så derfor må man bare have den sveske op på den disk, så ikke det hele kører af sporet, og vi ender op som en anden flyde-ponton.

Derfor skal vi i sving med det sunde og med motionen. Faktisk er det jo super godt for os! Det ved vi jo alle! Og samtidig får man bare en masse god energi, når man har rørt sig, om det er en lang gåtur, en løbetur, en tur på cyklen eller i motionscenteret. Alt med måde! For ellers så virker det jo ikke på den lange bane. Vi skal ikke gå bananas for så efterfølgende at tabe lysten, fordi man ikke orker.

Jeg har købt millioner af bøger – bøger, der alle beskriver, hvordan man får smidt de der 5 kg, man altid høvler med. Jeg må sige en ting: godt gjort af forfatterne og boghandlerne, mindre smart gjort af mig. For det er desværre ikke bøgerne, der hjælper mig på vej. Som i overhovedet ikke. De er flotte i bogreolen, og jeg kan godt lide at læse i dem, men der sker ligesom ikke noget med vægten af den grund??!!!

Så her på årets første dag kan jeg afsløre et godt råd: Luk munden! Spis mindre! Bevæg dig! Grin, græd og slå en prut! Skær ned på alt det lækre, men spis stadig noget af det i ny og næ. Køb noget lækkert træningstøj (ja,sorry – men jeg nægter bare at gå ned på udstyr) og afsted med dig! Så kommer det helt af sig selv. Uden det store stress og jag. Inden du ser dig om, bliver tiden mellem nytår og jul den tid, hvor du stille og roligt kommer i sund form – og så kan du sætte det hele til mellem jul og nytår, således du har lidt at gå i gang med igen på årets første dag i 2017. Det er jo altid godt med nye projekter. Og en grund til at shoppe  lidt nyt tøj og gummisko. For det skal der til! Anytime!!!

Ønsker dig et fantastisk godt nytår 🙂

gummisko

PS: Billedet er IKKE fra i dag, jeg har ikke lavet en skid!! – ren maipulation – godt man har lidt i gemmerne!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *