A skinny cellulite bitch..take care out there!

images

Jeg rider på en bølge. En bølge af velvære. For øjeblikket er jeg nemlig topmotiveret hvad angår kost og motion. Dette medfører naturligvis en god og tilfreds fornemmelse, når jeg tryller sunde måltider frem med alt godt fra grønthandleren i et sundt mix med kød eller fisk. Eller når jeg vælger en snack, der ikke indeholder sukker og stads, men derimod er på “den sunde liste” og når jeg fravælger snolder, kage og chips, omend det føles en anelse tungt! –  “Sukker ryger lige direkte på dine lår”  – hvisler min fitness-guru Camilla, som har påtaget sig den opgave at hjælpe mig på vejen til en sundere krop.

Det startede med en måling af min bodyage. Helt ærligt, de maskiner kan umuligt virke??? Den viste desværre, at jeg er 10 år ældre end min dåbsattest, i forholdet mellem fedt og muskler. Se, så har jeg ret – lortet er i stykker!!!! Men ak og ve, den virkede så ved alle de andre??? Så dermed måtte jeg konkludere, at jeg nok selv havde min del af fejlen. Fejl 42 måske?

Derfor var det tid! – og jeg kastede mig frisk ud i en aftale med føromtalte Camilla der, udover en unik superwoman form, heldigvis også har god humor. Det kan nemlig godt være nødvendigt, når man skal “trylle” med en kanel-snegl af min slags. Hun tæsker mig igennem diverse træningsprogrammer og jeg føler mig som en anden rekrut. Sveden hagler af mig og jeg har optur over, at jeg overlever de 60 minutter og stadig kan smile bagefter. Det er en fantastisk følelse at blive presset lidt ud på det dybe vand, og stadig kunne lykkes med opgaven!

Så nu ser jeg frem til min næste måling, som jeg jo allerede har store forventninger til. Der er jo kun mig selv til at rykke på tallene i den sidste ende, og jeg har store forventninger til at “kanel-sneglen” har rykket sig op på “grovbrøds”-niveau! Og allerede nu føler jeg mig en anelse mere fit for fight

Med “grovbrød” i baghovedet traskede jeg den anden dag afsted til en modebutik for at finde nye bukser. Gerne et par fede i skind, der jo alt andet lige måtte passe godt til de ny-erhvervede “grovbrøds”-ben. Så med lidt udvalg over armen gik jeg i krig med at iføre mig disse inde i prøverummet. “Øh, hallooooo….jeres spejl må være i stykker….????” – Om jeg fatter, hvordan de der “fitness-super-power-woman’s” lår i de der skind-leggings ligner noget fra en ko med et alvorligt tilfælde af cellulite?? Om jeg fatter, de vil være bekendt at præsentere deres kunder for sådan et dumt spejl i prøverummet? Det fremmer sgu’ ikke ligefrem salget!! Jeg faldt lige et kort øjeblik af bølgen og ned i vandet – men hey, jeg svømmer bare videre…og hvem gider også iføre sig skind-legginggs som en anden 20-årig, når man er 42 plus 10 🙂  Humøret kan de sgu’ ikke tage fra mig! Ah Huh hah……….!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *