Ægte ferieråd fra en her-og-omkring rejsende +40 kvinde!

Ferietiden har sat ind, kufferten er hevet frem fra loftet og kort-spillet støvet af, klar til nye omgange 500.

Som alle jer andre, er jeg også draget ud i det blå – med klip-klapper på – og har nu oceaner af tid til at observere feriefolket omkring mig, når alt, jeg skal dagen lang, er at vende mig på sol-stolen med jævne mellemrum!

Og det er en af mine yndlings-beskæftigelser at observere, for vi mennesker er så forskellige og det er sjovt at udpege nationaliteter,gætte på hvem der mon er gift med hvem og deslige!

På basis af disse indblik i ferielivet, har jeg nogle gode ferietips/råd til dig … iblandet lidt god humor og spas!

Køer på græs

Lov mig nu at ta’ det heeeelt roligt, når du skal af flyet …. du kommer helt 100% af på et tidspunkt og du skal jo alligevel vente på din kuffert, som først kommer 45 min senere på båndet … hvis den vel og mærke er med!!!
Oftest føles dette tidspunkt på rejsen som når en stor flok køer, der netop er sluppet fri på sommer-græs, kommer buldrende!! Total ude af kontrol – skræmmende!!
At kaste sig fra sædet og ud på gangen, et split sekund efter at “sikkerhedsbælte-skiltet” er slukket, for derefter at vride sig i de mest utænkelige stillinger alt imens man river og flår i kufferten fra skabet over sig, er simpelthen for stor en kraft-anstrengelse at starte ud med! Tænk også på dine med-mennesker – en kuffert i knolden er en dårlig start på ferien! Og du KOMMER ud af flyet på samme tid som alle andre – så dybe vejrtrækninger, puuuuust ud …. luk øjnene og slap af … og lad så ferien starte!!!

Bikini-form min bare!

Drop bikini formen – der er mindst 500 andre på stranden som er tykkere og mere flæsket end dig. Og de har typisk en meget lille bikini eller helt bette badebukser på! Så sørg for at ligge dig i nærheden af dem, så er du i bikini-top-form …det lover jeg! Ingen grund til at knokle fra januar måned for i juni at få et mindre sammenbrud foran spejlet, fordi du ligesom aldrig nåede i mål … det er spildte tårer!!! Bare sug maven lidt ind og afsted! Der er så mange mennesker, der har absolut minus selvkritik – så vær glad for dem, de er indirekte din redning.

Kampen om stolene

Flere har måske allerede taget del i denne kamp før? Altså “jeg-ligger-vores-håndklæder-på-stolene-før-alle-andre” kampen, som foregår fra den årle morgenstund, hvor vi andre stadig sover … så man er 200% sikker på en plads ved poolen til samtlige familiemedlemmer, uanset vind og vejr – og således at man kan komme daskende uden nogen form for stress op ad dagen, når man har lyst!
Vi andre sidder bare med vores små og store numser direkte på 100 grader varme fliser og sender hjertelige smil til “kæmperne” – tak fordi vi også må være her! Øhhh altså NEJ …nu skal der laves nye regler her : vi DELES om stolene .. og smiler til hinanden!!! Vi har nemlig ALLE lov at være ved poolen! Punktum! Så vær god ved din pool-nabo, det føles godt!

Når fløjen lyder i poolen

Piiifffttt …. alle mand op! Dette er typisk tegn på noget rigtigt skidt! Og lort! I reneste forstand! Når der svømmer en lille fin pølse rundt i poolen, ja så stopper festen ligesom de næste 24 timer! Tanken om at man kort forinden lavede en bombe i selvsamme vand og nok slugte mindst 200 ml vand under springet, kan føles en smule angst-provokerende, når man pludselig sendes op af poolen pga føromtalte lille pølle! Drik ikke mere af pool vandet end højest nødvendigt.

Kvinder +40 med fletninger

På denne destination findes et hav af mørke kvinder, der tilbyder at flette håret på de små søde piger i fine sommerkjoler! Ganske sødt, omend det må være lettere ubehageligt med de der stramme fletninger og en blottet hovedbund under solens stærke stråler! Men det hører vel med til ferie!!
Og så er der nogle halv-gamle mødre. der hopper med på vognen og tilkøber den helt store pakke!!! Ohhh nooo – gør det ej! Det er simpelthen bare for sent i livet med fletninger over hele hovedet!

Gå aldrig ned på udstyr

Overordnet er der bare nogle mennesker, der har fuld kontrol på udstyret! Håndklæder, uden sand over det hele, ligger snorlige, og de har medbragt et gigantisk arsenal af snacks, koldt vand, tykke bøger, sol-hatte, cremer mm. Og sidste nye er de der mega-klemmer, som påsættes sol-stolens hovedgærde, så håndklædet ikke glider ned bag ryggen! Dem vil jeg også ha’!!

Med disse gode råd er du nu godt rustet til en ferietur i syden sol. Husk også pas, penge og nok vædske – gerne i form af eftermiddags-gin/tonics og rigeligt med vino tinto, så er du flyvende!

Rigtig god ferie 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *