En “ægte” mor 40 plus uden filter……på godt & på ondt!

Hvem der bare havde faste, slanke & stramme lår? En lys, blød og glat hud i ansigtet og et korpus foruden strækmærker og åreknuder? Som sprang ud af sengen hver morgen med en frisk ånde og en let make-up før vækkeuret ringede – og som på ingen tid fremtryllede lækker frugt til hele familien i fine skårede skiver plus skyr og hjemmelavet granola –  for derefter at producere en sund madpakke til ungernes taske, flot pakket i cellofan med en fin rød sløjfe på!

Ja, for pokker – send mig da lige adressen på dette cirkus!! For det er da bare lige til at flippe ud over – og jeg står gerne udenfor vinduet med næsen presset flad …. ! Bare for at føle et kort øjeblik at være en del af showet!! Og så tøffe hjemad til den virkelige verden af krummer, bussemænd og celluite!

Jeg lover jer at denne blog er alt andet end fantastisk, romantisk og fortryllende – dette er real life, boys and girls, og  jeg byder jer indenfor til en god snak om det “ægte” liv – og ikke det liv, vi alle glædeligt deler på Facebook, Instagram og deslige! Hvis man ikke var frustreret allerede, så bliver man det sgu, når man åbner telefonen og læser om alle de “skøøøøøøønnnnnnnne” børn, mænd, koner, hunde, kærester og katte. BOM – siger jeg bare!!!!

Velkommen til mit liv – mom40plus – sæt igang!

 

En tanke om “En “ægte” mor 40 plus uden filter……på godt & på ondt!”

  1. Kære Line,
    Tak fordi du har tænkt på mig og lukker mig ind i din hule, glæder mig allerede til at de gode snakke og håber måske osse at vi snart for tid til en kop kaffe i den virkelige verden… Knus Tove

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *