En ægte shopper – snart på pension?

Jeg har altid været en hardcore shopper. En af de slags shoppere, der ved nøjagtigt hvad jeg går efter, og aldrig er i tvivl om jeg skal slå til eller ej, når jeg står med sagerne i mine hænder. En, to, fem – som en Ninja – så er den ting købt og ekspederet! Ingen slinger i valsen! Kortet glider gennem maskinen, posen skifter hænder hen over disken og lykkefølelsen er skøn!

Netop nu befinder jeg mig i shoppingmekka numero uno – nemlig:  In the City that never sleeps – New York! Her er alt hvad hjertet kan begære og mere til. En tur opad Fifth Avenue kan få selv en super-shopper som mig til at synke en ekstra gang. Bare at overskue, hvor gaden starter og slutter,  er en udfordring. Dog takker jeg amerikanerne for at have så sindrigt et system i deres lige gader, venligst markeret i talrækker, så man bedre kan finde hoved og hale i det! Her er milevis af fortov, der ingen ende tager – man vælter sig i alle de luksus design butikker, man kunne ønske sig – og flere til. Gaderne byder på alle typer af mennesker; turister som os med solide sko og rygsæk, top-stylede NY’ere på vej til eller fra jobbet i suits og høje hæle – og så alle gadefejerne. Dem er der bare mange af! Hvad er det dog, de fejer op??  – i et land, hvor det er forbudt at smide affald på gaden (i hvert fald udløser det en bøde! )

Unknown

Butikkerne ligger som perler på en snor – you name it, we got it. Der er alle de virkelig dyre butikker – dem hopper vi let og elegant forbi – men så kommer alle de, der drager…. for eksempel har jeg denne sommer svoret, at jeg VILLE ha’ et par RayBan med hjem i kufferten. Og hvad sker der?? Nu har jeg set på solbriller de sidste 10 dage – og har konkluderet at tæt på 300 Dollar måske lige er i overkanten, især med tanke på den smule sol, Danmark kan byde på! Så jeg har gud hjælpe mig ikke købt dem endnu! Hvad sker der for mig?? Er der et slags “shopping-sygehus” jeg kan konsultere? Er det mon min fremskredne alder der i kombination med min fornuft spiller mig et puds??

Efter NY’s gader – en tur til Woodbury Common Outlet med 220 butikker! 220 butikker!!!!!! Hvordan pokker kan noget menneske på denne jord overskue et udvalg af 220 butikker, og i dette tilfælde endda som outlet, hvilket betyder reducerede priser?!? Halloooooo!!!  – Man starter ud med høj intensitet og en lettere overskruet stemme, der signalerer “juhuuuu…”, men efter de første 4 butikker (216 butikker to go!!!) synker skulderene allerede en anelse og det hele begynder at virke uoverskueligt! Ikke mindst fordi man jo faktisk intet mangler, hvis nu vi skal være helt ærlige, og derfor ikke aner hvad der skal købes?

Benene er jo heller ikke, hvad de har været, og varmen gør sit til at hyle super-shopperen lidt ud af det. Jeg må simpelthen holde pause på en bænk, alt imens mine unger springer rundt i fuld firspring (måske pga. sukkerindtag i form af is og sodas??)

Generelt har ungerne simpelthen overhalet mig indenom, hvad angår udholdenhed – de har i år fortjent det sorte Ninja-bælte i at kunne gå længst uden at brokke sig over trætte ben, ømme rygge og trætte arme. Om de har indgået en hemmelig pagt, ved ingen – men de er i hvert fald blevet top-shoppere af højeste rang, og det gør jo enhver mor stolt!! Hvem skulle ha’ troet at dette kunne ske, når man har gennemlevet indtil dags dato 13,5 år med førstefødte, som fra dag no. 1 kategorisk har nægtet at indtage den rette shopping-attitude? Som har sprællet i klapvognen til den næsten væltede, som har skidt i bleen i samme øjeblik man satte sine ben på shopping-gaden og som med fulde lungers brug hver 5. minut har spurgt: “Hvornår skal vi hjem…???” Så trust me, når jeg siger: det er som at komme i himlen, når børnene dine bare trasker med – og for at være helt ærlig – løbende bestikkes med alt det de peger på for husfredens skyld. Halleluja……!!! Praise the Lord. I love NYC!

IMG_5788

En tanke om “En ægte shopper – snart på pension?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *