Fuld fart fremad…

På mit arbejdsplads er jeg så heldig at være omgivet af nogle rigtig dejlige kollegaer. Alle som en kan tåle en god gang gas og har let til latter. Det er altid en fornøjelse, især fordi vi jo tilbringer mange af vores vågne timer sammen, når vi sidder på vores pind og sælger indretning. Og så er der nogle af mine kollegaer, der er så heldige at de har samme passion som jeg; nemlig at løbetræne (og så må der grines!) Vi har ihvertfald alle det rette udstyr og ser ret så tjekkede ud, når vi begiver os afsted på veje og stræder. At vi så føler os en anelse tunge i bagdelen, ja det er jo en helt anden sag 🙂

I foråret var vi kommet på den geniale ide, at vi ville løbetræne med det mål at deltage i Royal Run, som løb af stablen 1. juni. Både for i fællesskab at kunne træne henimod denne løbetur på 5 lange km og ikke mindst for at se ham “snack’en” Frederik i levende live. Vi arbejdede sindsygt hårdt på projektet og tog mange svedige løbeture i Hindsgavl og omegn, hvor vi virkelig arbejdede på projektet. Gas-blå i hovederne kæmpede vi os afsted og øgede hastigheden fra gang til gang.

Da vi kom til den store dag, var vi max klar i vores fine “Royal Run” t-shirt og klarede turen med bravour. Det var en stor oplevelse at løbe i gaderne i smukke Aarhus og masser af tilskuere var mødt op for at heppe. En stor skuffelse var dog at Frederik var ingen steder at se. Hallo!!!! Kæmpe nedtur! Tænk engang!! Men vi drog alligevel stolte hjem med de flotteste medaljer, vi længe har set – lidt kongelig har man vel lov at være.

Og med medaljerne i hus samt lidt tid til at komme sig og få strukket de ømme muskler – ja, så fik vi blod på tanden og næste løb lokkede … nemlig 10 km i forbindelse med åbningen af Den Gamle Lillebæltsbro til oktober. Og vupti, så fik vi tilmeldt os – og flere kollegaer hoppede med på gå-turen, som også er samme dag. Vi tænkte; hva’ pokker, 10 km er jo ingen sag ovenpå en kongelig oplevelse! Og nej, det er det ikke – men det er jo immervæk det dobbelte af 5 km. Og desværre er træningen henover sommeren ligesom gået fløjten og druknet i tåger af rosé, sommerstemning og gammeldaws isvafler med guf.

Men for søren – nu er vi ved at lade op … og nedtællingen er i gang. 10 km for at indvie broen, som ENDELIG er færdig, er vel ikke det store offer i forhold til hvad broen har måtte stå igennem siden ombygningen startede. DET skal fejres!!! – Så jow jow – vent I bare og se os “fart-djævler” som kommer susende….vi kan i høj grad bruge lidt support på side-linjen….så vi håber, at vi ses 5. oktober i Middelfart!!! Fortsættelse følger!!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *