Fuld gazzzzz……og dagen derpå!

Jeg vågner ved at hunden slikker mig på foden. Sikkert kan den mæske sig i øl-sjatter fra gårsdagens festival-tur i sandaler. Jeg er bare helt bombet, så jeg orker end ikke trække foden til mig. En lokal heldagsfestival med alt det gode musik, masser af mennesker man ikke har set længe, højt solskin og kolde fadøl har udmøntet sig i, at jeg nu ligger her i min seng og kæmper. Samtidig slås jeg med en skide flue, som konstant sætter sig på mig! – Skal jeg stå op? Skal jeg blive liggende? Hvad er bedst i forhold til mit dunkende hoved og den snigende kvalme, der langsomt gør indtog i min maveregion. Jeg er ynkelig. Piv.

For 2 uger siden var jeg også afsted til en hyggelig festlig aften med lidt for meget vin, og dagen efter svor jeg, at fremadrettet ville jeg stoppe efter 2 glas og dermed “redde” dagen derpå. Man kan jo sagtens more sig uden at være beruset! Tra la la la la….. Og nu her 2 uger efter er jeg igen ramt dagen derpå. Utroligt!!  Jeg vælger at skyde skylden på alle de søde tøser, jeg fulgtes med, som sørgede for at vi opretholdte vores væskebalance i det varme solskinsvejr i en sådan grad, at vi både blev fjollede, festlige og sjove (synes vi selv!)

Vi var alle enige om, at i takt med at alderen stiger, bliver det værre og værre, når vi når til næste dag. Alligevel kastede vi fadøl indenbords som om øl var ved at udgå fra sortimentet. Det var bare så hyggeligt i går. Og så er der jo så lige i dag tilbage! ildtilaskeKroppen protesterer højlydt som om man havde influenza og sove kan man slet ikke mere.  Den luksus, man oplevede i sine unge dag, hvor man vågnede midt på eftermiddag med savl ud af mundvigen efter en vild nat på disko, er ikke længere at finde – man får ikke mulighed for at “sove den ud” om man så gemte sig ude i bilen i ly for børn, hunde eller støvsugeren. Man vågner, om man vil eller ej, klokken lård og det gør ikke just ens tilstand bedre. Ved snart ikke hvad der er værst i tømmermænds-kataloget – kvalmen eller søvnmangel?!!

Efter lidt tid får jeg mig slæbt ud i bad og nu, efter et stykke rugbrød med spegepølse og lidt cola, bliver det hele lidt bedre. Jeg formår endda at lufte hunden, der slingrer faretruende i sin øl-sjat-brandert, og mine nu rene fusser er klar til en tur på divaneseren lige om lidt. Måske jeg så lige skal ha’ en lille lur. Det tror jeg virkelig vil gøre mig godt. Så “please do not disturb”!

Og så skal jeg til at se på, hvilken kjole jeg skal have på til næste weekends fest, hvor vi er inviteret til lækker 3-retters med vin og hele svineriet. Og her vil jeg naturligvis huske på mit nye mantra: kun 2 glas! Det er også sjovt uden alkohol. Tra la la la la….! Fortsættelse følger!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *