Georg Gearløs in spe!

På en af mine faste løbeture havde jeg et problem med at mine øretelefoner fra Apple telefonen hele tiden faldt ud af mine ører. I min kamp for bare at trække vejret, kunne jeg kun lige overskue at stoppe dem tilbage på plads, istedet for at tænke lidt nærmere over hvorfor mon?! Da jeg så nærmede mig min hoveddør og mærkede lidt overskud på vejrtrækningskontoen,  fik jeg en åbenbaring – der er jo et R og et L (som i højre & venstre) og det havde jeg måske ikke lige helt gjort rigtig?! Niks, nej – dette var den store synder – venstre øre passer bare bedst sammen med venstre høretelefon og modsat – simpelthen intet mindre end genialt og desværre også ret så logisk. Så er det, jeg virkelig føler mig temmelig blond, selv om jeg faktisk er mere Stryhn’s-farvet med grå strøg. Det irriterer mig grænseløst, at jeg nogen gange kan være så “u-teknisk” når jeg faktisk opfatter mig selv som ret tjekket hvad angår elektroniske gadgets. Se nu bare min ny-erhvervelse af Apple-uret, som er blevet min allerbedste tro følgesvend. Det er faktisk tæt på, at jeg elsker det på højde med min mand og unger – og jeg kan få koldsved, hvis batteriet er ved at løbe tør og jeg er langt væk fra “månebase ladestation”….. Det er faktisk det eneste negative ved uret, jeg kan fremhæve – at det dagligt skal lades op. Men der er SÅ meget positivt ved dette skønne ur, og er du vild med lækkert udstyr, skal du læse med her – her afslører jeg nemlig, hvorfor man bliver “forelsket” i det.

Man får præmier – YES – man bliver rost hver eneste gang, man har ydet lidt ekstra og dette udløser en fin præmie, der popper up på dit ur. Tænk engang at ha’ så trofast en ven, der altid roser dig no matter what. Spøg til side: man tracker al aktivitet via uret, og kan dermed se energiforbrug og aktive minutter pr. dag plus oversigt over skridt. Det er faktisk en ret god mulighed for at få dårlig samvittighed, når uret bare viser et stort rundt NUL på en sløv søndag. Og ydermere prikker det til dig en gang i timen, det er nemlig vigtigt at komme op og stå mindst 12 gange på en dag. Det kan også benyttes som vækkeur ved at det prikker blidt på din arm og vækker dig – med mindre du sover tungt som en bjørn – og er man aktiv fra morgenstunden får man også ros.

I disse tider med kampagner omkring brug af mobil i bil, er uret også genialt. Får jeg en SMS, Messenger eller et opkald kan dette ses på uret og svares ved et enkelt prik.  Jeg skal blot dreje armen, mens hånden stadig er på rattet, og er dermed helt opdateret. Det er især nødvendigt pt. hvor jeg driver “Lines Taxa” som hjemmegående mor med 2 børn, der lynhurtigt opdager det gode ved at kunne ringe 24/7 ….”Moaaarrrr….hent mig ! Og det gør jeg så – jeg sparer nemlig op til min alderdom, og håber bare, de så husker det!

Ved opkald til uret eller som svar på SMS taler man bare til sit håndled. Det er skide smart! Bare ikke lige foran en hel masse mennesker, de kunne jo tro, man er lettere skør. Så det bliver gjort sådan lidt i det skjulte. Lidt James Bond-agtigt – det er jeg vild med.

Så jeg kan kun anbefale dette fantastiske ur – som forresten også viser tid og dato! Vildt ikk?  Og vejret. Og kalenderen. Og og og ….!

IMG_6087

 

 

 

 

 

2 tanker om “Georg Gearløs in spe!”

  1. Jeg er fan! Det er min bankmand bare ikke 🙈🙈😇 Synes ellers jeg på bedstevis har fremhævet de mange features, og at jeg ALTID er kontaktbar 😃 Du må hjælpe næste gang vi ses 😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *