Grill-Mama version 2.0

Man skal vælge sine kampe! Med omhu! Og det gælder i mange – ja faktisk de fleste af livets aspekter og situationer! Og det gør jeg af princip. Noget skal der kæmpes for, noget skal man bare lade fare.

Jeg har aldrig tændt en grill. End ikke en gasgrill. Tænk at være nået til de 43 somre uden at have grillet selv. Men hvorfor pokker skulle jeg dog det? Der har jo altid stået et hankøn af en art ved min side, skarpt bevæbnet med al det Weber-udstyr, den kunne trække! Som ville blive så afsindig skuffet, hvis jeg pludselig sprang ud som Grill-Mama version 2.0. Og helt ærligt, jeg er slet ikke beregnet til sådan noget “hårdt arbejde”! Grillen skal slæbes ud, kobles til, rengøres, tændes, passes og deslige. Jeg er mere til opgaven med at holde rosevinen ajour og hygge med lidt blomster på bordet. Dermed – en kamp, jeg ikke gider ta’ – en opgave jeg ikke just med spænding ser frem til – punktum slut!

Nu er jeg så bare i den situation at min kære Chef de Grill (aka min husbond) har forladt landet og den danske sommer de kommende 9 dage. Og da dette sommervejr indbyder til grill, grill og så lidt koldskål, så føler jeg mig en anelse presset til at tage kampen op. Jeg har måtte bide i det sure æble, gå til bekendelse og spørge om assistance, inden han sprang i bilen mod lufthavnen. I need help!

Faktisk er jeg ret så praktisk anlagt og kan klare rigtig mange ting – også de ting, der er knap så sjove. Jeg er en rigtig “Kan-Og-Vil-Selv”-version af min generation, som de fleste af mine veninder!  Dog må jeg også indrømme at der bare er nogle ting, der er så trælse at jeg lyver lidt og laver den der “Ups, det kan jeg vist ikke finde ud af…” – og beklager, kære husbond, men den hopper I mænd ret tit på! Det er nu sødt! Tak for det!! Kys!

Konklusionen må hermed være at det faktisk har været en anelse dumt af mig, at jeg i mit lange liv som voksen valgte fokus på rosevinen frem for Weberen – hvilket jeg så vælger at råde bod på straks!! Derfor – må jeg præsentere – taaaa dahhhhhh…….

pølser

4 flotte lige lange pølser, egenhændigt grillet til perfektion af mig!

BREAKING NEWS: “43-årig kvinde grillede sin egen aftensmad i Snoghøj-området med stor succes”….Så ved I hvad, jeg er bare stolt og glad – tænk at denne kamp gik så let. Velbekomme! Og grill løs, for pokker, det er bare skønt!!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *