Halleluja 🎶🎶🎶

Jeg er blevet forelsket. Som i ægte forelsket, hvor jeg tæller dagene til at vi skal ses igen. Jeg er godt nok allerede lovformeligt og lykkelig gift på femtende år, med 2 børn, villa og vovse – så jeg troede faktisk ikke at dette ville overgå mig.

Men det er sket!!! Lige pludselig og uden nogen form for forvarsel. Og eftersom min filosofi er at man skal huske at leve livet og følge sine drømme, er det bare om at springe ud i det! Så det gør jeg!!!

Derfor vil jeg gerne afsløre min nye flamme : gospel-koret “Voices of the Heart” 🎶🎼 Det er her, hvor jeg mandag efter mandag tryllebindes af god karma, energi og glæde i sådan en grad at jeg knap kan beskrive det med de rette ord. Et fantastisk fællesskab fyldt med vidunderlig musik og sang, der strømmer imod os alle som varme solstråler på en lun juni-dag.

Og så tænker du måske: … Jamen, kan du da overhovedet synge!??? – og mit svar bliver et “Tjaaah” … jeg synger i hvert fald sammen med alle de andre, det bedste jeg kan!

Vi er en herlig blandet flok i alle aldre, både mænd & kvinder – og sågar også en sød vovse, der trofast følger slagets gang fra kirkegulvet. Og så har vi vores geniale korleder som med sin fantastiske stemme og høje humør holder os til ilden fra start til slut.
Vi synger med alt fra den lyseste til den dybeste stemme i skøn forening, og fylder kirkerummet op på magisk vis.

Vi griner, smiler, bliver berørte, synger forkert, klapper for langsomt og glemmer teksten – og så rammer vi helt perfekt, så det giver et sug i maven og alt andet i hverdagen glemmes for en stund.

Så ja – dette “fristed” – denne lille “lomme” fyldt med den smukkeste lyd og ikke mindst følelsen som musikken giver – det er DET, jeg er blevet forelsket i.

Halleluja 🎶🎼

En tanke om “Halleluja 🎶🎶🎶”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *