Day one…..with Mr. Apple and me….

Selvfølgelig skal jeg da blogge – det har længe ulmet, men vejen har været lang! Tiden skal være dertil – og ikke mindst udstyret!! Denne blogger går IKKE ned på udstyr – det kan jeg love dig!!!

En eftermiddag i en solstol i den danske sommers varme solstråler baner vejen for emnet – livet for en almindelig “forstadsfrue” over 40 – og heraf navnet !! Alt imens jeg fylder på med rosévin og peanuts og i samme øjeblik spekulerer over, hvorfor pokker da min vægt stiger….!!  Da kommer det til mig – som sendt fra hinsides – alt det, jeg tænker og øffer om, på egen matrikel, må jeg ha’ ud over kanten – til alle dem, der gider læse og følge med!

Afsted til den nærmeste Apple-forhandle, fordi naturligvis kan sådan en sublim blog ikke skrives på andet end en Macbook Air af den smukkeste slags!! Da jeg står med vidunderet i armene, er jeg ikke mindre end lykkelig – fordi nu sker det! Som i helt rigtigt nu!

Unknown

Jeg håber, du har lyst til at følge denne blog i tykt og tyndt – og lover dig nogle gode grin – det er ikke for sarte sjæle…… promise!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *