Historien om julekorts-stativet.

julestativ

Jeg har et fint stativ formet som et juletræ! Et stativ, som jeg i tidernes morgen har arvet fra mine bedsteforældre og som sandsynligvis stammer fra USA, hvor min kære onkel og tante bor! Det er vel en 50 cm højt, i “guld” og beregnet til at fæstne julekort hele vejen rundt! Dette er mit “trofæ” stativ og jeg nyder ved modtagelse af hver eneste julekort fra nær og fjern, efter endt læsning, at finde en plads på stativet, hvor kortet så kan pynte og tages frem igen og igen til gen-læsning! Kald mig mærkelig – men det er jul for mig!

Dog har der de seneste mange år været langt mellem snapsene – det er som om det der julekort-skrivnings-projekt tager pippet fra folk omkring mig – eller så er det de evigt stigende priser på porto via Post Danmark! Hvad ved jeg? Dermed har jeg måtte fordele kortene med større mellemrum imellem, men har selv standhaftigt sendt samme antal julekort afsted fra min matrikel! Der er flere i vennekredsen, der frygter det føromtalte træ i en sådan grad, at det har påvirket de, psykisk. Man har set dem kommet drønende op ad indgangen juleaftensdag med vildskab lysende ud af øjnene og nærmest kylet kortet ind ad hoveddøren! Men jeg er fuldt tilfreds – et kort mere til samlingen!

I år er dog lidt anderledes! Trods det faktum at jeg har tiden, i form af min nyerhvervede titel som “husets mor”, hvilket burde indebære lange håndskrevne julehilsner på hjemmeproducerede julekort i sølv og glitter, ja så kommer der ingen julekort fra min hånd! Jeg har simpelthen valgt at donere porto- og julekorts-omkostninger samt tiden i den forbindelse til en anden opgave – at sende “julehilsner” til de, der ikke har så meget, i form af julehjælp! Og det føles godt! Faktisk bedre end at se på min julekorts-træ!

Dermed er julen lidt anderledes – og måske endda bedre! Men heldigvis ikke aflyst af den grund. Så til alle jer der normalt modtager et julekort fra min familie:  – vi er hverken sure, skuffede, i ubalance eller deslige – vi er faktisk i rigtig skønt julehumør og sender jer alle masser af virtuelt julekarma og juleknus med ønsket om en rigtig glædelig jul! Det bliver bare ikke ad den gængse kanal i år! Men til behagelig info så har jeg samlet mit stativ igen i år – just in case!! Ho ho ho!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *