Løb for pokker ….

I dag har været en fantastisk dag. Den første fredag i juni. Den første dag i lang tid hvor jeg kunne snørre mine løbesko og begive mig ud på en lille løbetur i det flotteste solskinsvejr. Total optur.

Først en hælspore, dernæst et brud på anklen. Ting, der har gjort det umuligt for mig at komme afsted på mine elskede løbeture. Ting, der har drevet mig til vanvid, fordi de begrænsede mit frie valg. Ting, jeg bare har været så træt af.  Ting, der har gjort mig doven og ugidelig, når nu jeg ikke kunne komme afsted! Men nu lysner det. Jeg er ved at være klar igen. Lige så langsomt! Jeg løber hverken hurtigt eller langt, men jeg er afhængig af det kick, jeg får, når jeg kommer ud på ruten og starter den gamle motor op.

Alle har vi en måde, vi kobler af på. Nogle rider på heste – gud fri mig vel, det er ikke noget for mig. En kort affære med hestesporten både som barn med egen pony og efterfølgende som mor til en håbefuld rytter med hesteopgaver, der inkluderede min deltagelse omkring at sadle af, rense hove mm. har aldrig været særlig succesfuld, idet jeg er en anelse ræd for de kræ. Og så lugter de…

Nogle svømmer – tak, men nej tak. Jeg kan da svømme, men kan bedst lide at have fast grund under fødderne. En snorkletur i det vestindiske ocean en del år tilbage cementerede min “vand-skræk” da jeg som den eneste af samtlige med-passagerere på båden snorklede rundt med redningsvest på. Det der med ikke at kunne se bunden var ikke godt! Faktisk temmelig angst-provokerende.

Så derfor løber jeg! Det er noget, man kan forholde sig til. Det er det rigtige for mig. Og jeg ser det som god terapi for hjerne, sjæl og krop. Jeg tømmer ud på harddisken og jeg har det godt med mig selv. Og det har jeg bare savnet SÅ meget. Jeg kommer afsted, ud af døren, jeg bevæger mig og får frisk luft i en skøn kombination. Det er bare skønt.

Udstyr skal man naturligvis aldrig gå ned på. Masser af muligheder i løbegrej fylder mine skuffer og hjælper mig til at virke lidt mere proff. He he…… Når man for tiden løber i et tempo som en træt halv-blind besse, fordi man liiiiiige skal i gang, forfra og om igen – ja, så er det rette look så absolut en fordel. Trust me, det ved jeg alt om. De rigtige solbriller, hørebøffer og løbeuret, der både blipper, blobber og blinker stiver i den grad selvtilliden af. Så er stilen lige som lagt. I love it.

 

“Lige meget hvor langsomt du løber, er du stadig hurtigere end dem, der ligger på sofaen”

Go’ pinse 🙂

 

 

En tanke om “Løb for pokker ….”

  1. Lige præcis dig min skjønne vil ALDRIG gå ned på udstyr 😘😘😘

    Elsker at læse dine beretninger 👍🏼👍🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *