Mit liv som bønne!

Med alderen bliver livet bare ikke lettere! Dem, der siger andet, lyver!
Ikke nok med, man må affinde sig med at lysene på lagkagen bliver flere og flere, men man får også en tiltagende mængde af mere eller mindre sindsyge skavanker! For eksempel kan jeg ikke længere knokle igennem i haven uden at jeg får ondt i kroppen af ren og skær overanstrengelse! Det frimærke, vi har at passe, lever ofte sit eget liv i lange perioder, men så slår jeg til med full speed! – heraf udspringer den ømme ryg og trætte arme! Og nu kan jeg så heller ikke indtage nogen former for rusmidler uden at blive straffet natten igennem! Nu skal det med rusmidler jo ikke opfattes som om jeg afholder aften/natte orgier – havde det da bare været sandheden – næh nej, jeg har måske bare indtaget på den forkerte side af 4 glas god vin i festlig lag eller drukket kaffe efter kl 20. Virkelig spændende!!!! Historien om mit liv!
I går mødtes jeg med et par veninder og blev overtalt til en lækker is-kaffe, som jeg drak med største velbehag! Dumt! For det betød at jeg lå lysvågen til kl 4 i nat! Ved du godt, at fuglene står op deromkring? Mig, der altid går ud som et lys længe før resten af familien – og nu lå jeg så bare der som en zombie og havde ondt af mig selv!


Mange har sagt at det umuligt kan passe, at en enkelt kop har den effekt på mig (og min fint-følende krop) – men tro mig, jeg har testet det så mange gange, i går nat var bare rekorden! Jeg er stadig i chok!
I dag tøffer jeg så rundt ved siden af mig selv og er glad ved at min arbejdsgiver slipper for min tilstedeværelse, da jeg holder ferie, for det kan sgu være godt det samme! Jeg er ikke mange kaffe-bønner værd! He he!
Jeg har dog startet dagen med min første kop af fandens eliksir og kaster mig over anden kop lige straks! Jeg vil ikke overgive mig – men tror jeg skifter til vand efter aftensmaden – bare for at være på den sikre side!

 

(Foto illustrerer ganske fint hvordan min dag føles – dog ved jeg ikk’ lige med skægget …)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *