Mrs. Christopher in spe

At indse de barske realiteter er ikke altid en rar ting. Og tro mig, med alderen bliver der flere og flere episoder, hvor selverkendelsens klare lys skinner med så afsindig en kraft lige midt i krydderen på dig, at det bliver rigtig grumt!  Hvor man pludselig får det der sug i maven: – shit, jeg er jo bare en gammel tøs! Usynlig! Med begyndende grå hår!

De seneste uger har jeg fulgt med i et program på DR, hvor den unge pop-stjerne Christopher er i fokus og fortæller om hans hverdag og drømme. Jeg må indrømme, at jeg ikke har kendt særlig meget til denne unge mand tidligere, omend jeg jo selvfølgelig kender mange af hans sange og hans nuttede krøller. Men det skal jeg da lige love for, at jeg gør nu, efter at have siddet klinet til skærmen!

Man kan sige meget – men han er simpelthen bare skøn. Umiddelbar, sød, charmerende og dygtig – enhver svigermors drøm. Og så har han jo en smuk model-kæreste, som er total nede på jorden med de længste ben, jeg længe har set! Jeg når at blive en smule små-blimmelim på ham henover de 4 programmer og overvejer faktisk at ham kunne man let forestille sig at slå kløerne i. – Jøsses! Og det grimme ordsprog “Man skal være et dovent svin, hvis man ikke kan skubbe et andet fra truget” når lige at vende i mit lille hoved, indtil jeg rammes med 180 km/t af det føromtalte lys: Hold da kæft, din gamle kone, knægten kunne jo være din søn!!! Og ved I hvad? Det er bare ikke en rar fornemmelse. Øv, hvor jeg ikke kan lide det! Selvom dåbs-attesten viser 40 plus, så er jeg stadig 24 som Christopher, når jeg sidder og smiler til ham gennem tv-skærmen. Og så kan jeg da alligevel godt fornemme, at det måske er en anelse for meget, hvis jeg skal være helt ærlig! Men hvem gider indse det!?!

Jeg vil bare ikke slippe ungdommens umiddelbare forblændelse og evnen til at blive lidt små-blimmelim over et par smukke krøller. Så bliver livet bare for trist.  Jeg vil have lov til at sidde og sukke lidt. Så derfor har jeg netop været inde og like hans side på Facebook – og printet sommerens “Tour Plan” ud. For nu skal jeg nemlig til Christopher koncert. Og jeg skal mase mig op foran sammen med alle de andre (unge) tøser i min magt og vælde og skråle med på sangene med mine lungers fulde kraft. Sender han mig så et af hans tindrende smil, ja så må jeg overveje næste træk 🙂

christopher86

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *