Rendez vous a Paris

Meget tidligt til morgen – som kvart i kvalme-tidligt – drog jeg mod Billund lufthavn for at flyve til Paris og tage imod Team Rynkeby Trekanten, som min mand er del af! På 7 dage er de cyklet fra Kolding til Paris på deres gule racere og har fået en oplevelse udover det sædvanlige! Dette ville jeg naturligvis gerne være del af at afslutte med maner og derfor denne mini tur til Paris over weekenden!

 


I denne ferietid er jeg jo således ikke den eneste i lufthavnen! Så tidlig en morgenstund vrimler det med mennesker og køerne er lange til alt! Familier er ferieklar og på vej ud i det store udland! Selvfølgelig er der også rigtig mange børn, eftersom ferietid er familietid! Og de børn er trætte og morgensure, fordi de er blevet flået ud af sengen før en vis herre har fået sko på! Dermed er der en skøn baggrunds-støj af barnegråd i flere oktaver! Nogle let hysteriske, nogle ret trætte og nogle ude af kontrol! Som i total : jeg vrider mig på gulvet skrigende-mode!
Jeg kan så absolut ikke blive irriteret over dette, men tager mig dog i at ønske de ikke skal med mit fly! Eller ihvertfald i nærheden af mit sæde nr 25A. Jeg har jo ligesom overstået disse seancer, idet mine børn er så store, at deres eventuelle “anfald” udelukkende er af verbal karakter og således kan holdes lidt diskrete for omverdenen! Men jeg har jo været der og kan nu kun smile indeni og tænke: – godt det ikke er mig!
Jeg husker en tur i fly med min søn som 2 årig, hvor han hylede og skreg, slog om sig og klaskede det glas cola (ja, det fik han sgu som 2 årig) lige i smasken på mig. Jeg svedte lige en anelse der! Dog viste det sig efterfølgende at han faktisk havde mellemøre-betændelse, så han var lovlig undskyldt! Ellers synes jeg faktisk vores mange flyture med børnene er forløbet stille og roligt! Uden de store kampe og kvaler!
Og dermed krydser jeg også fingre for at jeg slipper for andres børn! Sådan er det bare, det må være en frynsegode når man har rundet de 40.

God weekend derude – Rendez-Vous a Paris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *