Sommer eller ej….

Sommer er lig med sommertøj! – Og når temperaturen i Danmark en sjælden gang sniger sig op på sommer-lignende tilstande, rodes der bagerst i skabet for at finde de lettere gevandter frem. Man husker vagt, at man vist havde gang i en sommer-sag sidste år, da vi nød nogle ugers hedebølge-agtig drømmeverden.

Nogle vælger bare helt at gå i sommer-flip og skider højt og flot på, hvordan det hele nu engang ser ud, fordi de har det varmt og dermed har lov til alt. Alt slippes fri og der er ingen regler.

Andre forsøger stadig at opretholde en vis standard, især fordi man kæmper for denne standard resten af året med et enormt tøj-budget og derfor nødigt vil give kål på allerede “optjente point” på den konto. Det er hårdt arbejde at se pæn ud!

Jeg elsker sommer – og sommertøj – og har masser på lager til dage, hvor man holder fri og bare kan putte sig hjemme i haven eller på en strand langt væk. Straks værre er det, når jeg skal finde noget “arbejds-look” som jeg kan iføre mig på jobbet uden at jeg ligner en, der er på vej på stranden og bare lige skulle forbi og hente mine solbriller på vejen. Slemt nok er det, at man ikke længere er en sylfide, men endnu værre er det da, at man som “plus 40” altid har de hvideste bag-ben. Hvad sker der for dem? … jo, måske det hænger sammen med, man ikke længere kan holde ud at sole sig liggende på maven, fordi man straks får ondt i nakke, ryg og sveder ganske forfærdeligt.

Så de hvide ben mixet med det bløde maveskind og de brede hofter er jo en god start! Hø Hø. Man må jo se tingene fra den positive side. I dag havde jeg lidt tid for mig selv og tænkte, at det var sommer-shopping-tid. Jeg passerede en butik, jeg måske nok vidste, jeg var for gammel til at besøge – men for pokker, jeg gav det et forsøg. Faldt for de smukkeste blomsterede bukser med vidde og rev mulige matchende toppe ned af  hylderne. Jeg var helt høj, fordi disse bukser var bare lige mig,

Knoklede mig ind i prøverummet efter at have passeret en 16-årig ekspedient str. 34. Fik alt mit tøj af for så at gå i krig. Selvfølgelig sad de bukser bare helt vildt dårligt. Jeg lignede Luna fra Bamse & Kylling. Plus size! Gassen gik hurtigt af ballonen! For pokker da!!! Bedst som jeg stod der gasblå i hovedet og prustede, blev der spurgt fra den anden side af forhænget, om det mon gik godt?! Nej sgu da’ – jeg er tyve år for gammel til det her tøj, derfor går det IKKE godt. – Pigen forslog sødt at hun da også havde et fint bud på en stribet kjole??? Ahh’ men – befri mig vel – eg skal ved gud ikke iføres nogen stribet kjole… jeg er allerede slået  helt over i hjørnet som skatmat!

Jeg fik iført mig mit eget kluns igen og tænkte ved mig selv: ja ja, så fik du den! Lad nu være med at lade dig forføre af tøj, der er kønt på bøjlerne i de butikker, der er beregnet til unge tøser. Den tid er forbi! Det går bare ikke. Sommer eller ej. Hvide ben eller ej. Men så fandt jeg lige lidt selvbruner på hylden hos Matas – og så kører det igen! Man er vel positiv anlagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *