Velkommen til Mom40plus

Jeg håber, at du ved at besøge denne side, først og fremmest får et smil på læben. Mit mål er nemlig at fortælle om livet som mor efter de 40 – iklædt en skøn portion humor og selvironi.

Der er ingen tvivl om at vi mødre er godt spændt for. Og med de stigende forventninger, der er til os – udover blot “kun” at mestre moderskabet til UG – så minder det let om et fuldtidsjob at lykkes med det hele…. uden at vi får et nervøst sammenbrud.

Vi skal nemlig ikke kun være den perfekte mor, kone eller kæreste derhjemme – næhhh nej, det skal vi jo også mestre on-line i disse tider, hvor livet leves (og vises) på diverse sociale medier. Og det er alt sammen meget fint! Men det er bare også for fint! I hvert fald alt det, vi ser! Og alt det, der er noget “lård”, det har vi tendens til at gemme hjemme under sofapuderne. Det er nemlig ikke sjovt at vise “on-line”, når datteren har sparket hul i værelsesdøren og kaldt dig “lårde-mor” med tårerne sprøjtende ud af hendes smukke øjne. Men når hun har bagt en kage til dig (godt nok med salt istedet for sukker) er dette jo et oplagt emne at bringe på banen. Så kan alle de, hvis børn aldrig nogensinde har gidet at bage så meget som en kokosmakron til dem, rigtig få ondt i maven. Jeg plejer at sige, at hvis humøret er lidt i bund, så tag en runde på de sociale medier, og se alle de lykkelige stunder alle andre har – så er du lige til “den lukkede” …og ja, det er ikke sjovt at joke med, sorry, men bare for at visualisere for dig, hvad jeg mener!

Så læs med – læn dig tilbage – tænk på at vi alle oplever at sidde på toilettet med diarré og opkast samtidigt – at vi alle har den samme type udfordringer i hverdagen, store som små – og grin med. Vi skal grine!! – det er sundt!

Knus Line